Remontti- ja saneerauspalvelut

Kylpyhuoneremonteista saunaremontteihin sekä kodin saneerauspalveluihin.

Kokemus on valttia ja Baras Rakennus Koivunen on laadun tae!

Remontoinnin ja saneerauksen osalta lähellä sydäntämme ovat erityisesti kylpyhuoneremontit sekä saunaremontit. Pesuhuoneiden sekä saunojen remontoinnissa meitä viehättää jokaisen kohteen tarjoamat uniikit mahdollisuudet tehdä jotain unohtumatonta. Kaikki remontit suunnitellaan aina asiakkaan kanssa yhteistyössä, mutta haluamme  varoittaa asiakkaitamme sillä ehdotamme mielellämme jotain uutta ja mielenkiintoista.

Saneraaminen ja korjausrakentaminen vaatii rakentajalta aina erikoisosaamista sekä kokemusta siitä minkälaisia ratkaisuja eri kohteissa voi suorittaa.

Meiltä löytyy kokemusta ja osaamista yllättävienkin tilanteiden hoitamiseen.Yllättävät tilanteet ja niiden kustannustehokas hoitaminen  ovat onnistuneen remontin tunnusmerkki.

Baras Rakennus Koivunen hoitaa mm. seuraavia remontti ja saaneeraus töitä:

Huoneistoremontti

Mitä haastavampi remontti on kyseessä, sitä tärkeämpää on  ammattimainen suunnittelu ja toteutus. Meillä on vuosikymmenten  kokemus huoneistoremonteista.

Vesikattotyöt

Vesikatto suojaa rakennusta sateilta, tuiskuilta, auringolta, tuulilta jne. Monesti vesikatto on myös merkittävä osa rakennuksen julkisivua.  Vesikaton rakentamiseen on kiinnitettävä erityistä huomiota.  Vesikaton rakenne on tehtävä huolella, koska siinä tehdyt työvirheet ovat kohtalokkaita rakennuksen kannalta. Rakennuksen pitkän iän salaisuus on juuri vesikatossa.

Julkisivuremontit

Talon julkisivu on katon ohessa talon tärkeimpiä ja näkyvimpiä. Vanhoissa taloissa lisäeristys ja asianmukainen ulkoverhouksen rakenne parantaa asumismukavuutta ja säästää lämmityskuluissa, ulkoverhous ei ole pelkkä ulkonäköasia! Meiltä löytyy resurssit myös isompiin projekteihin ja olemme toteuttaneet julkisivuremontit myös taloyhtiöille.

Liiketilojen saneeraus

Olemme vuosien saatossa, kokemuksen ja kysynnän karttuessa, laajentaneet tarjontaamme kattamaan myös liiketila- ja toimitilarakentamisen. 

Yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi meille tällä lomakkeella niin otamme sinuun yhteyttä

Baras Rakennus Koivunen


Puh 0400 443 108

koivunen.kari@gmail.com

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Yrityksen toiminta-alue:


Tampere, Ylöjärvi ja Pirkanmaan alue, mutta tarvittaessa lähdemme myös pidemmän matkan päähän.